EXTRA OEFENDUEL TEGEN ADO GESTAAKT DOOR ZWARE REGENVAL

Tekst: Maarten Van Mieghem

SKB trok vandaag naar Den Haag om tegen zusterclub ADO een extra oefenduel af te werken. Beide teams spraken op voorhand af om 4×30 min. tegen elkaar te voetballen. Helaas viel dit plan door hevig onweer letterlijk in het water.

ADO zorgde na 6 minuten voetballen voor de eerste dreiging in de partij. Een poging van Nigro werd afgeblokt in hoekschop. Op het kwartier ging thuisspeler Sellouki zijn kans vanop zo’n 20 meter, Reus kon makkelijk klemmen. Vlak voor het einde van de eerste 30 minuten viseerde Komljenovic de benedenhoek. Opnieuw reageerde onze doelman gevat.

Na de ‘eerste’ break kwam SKB op voorsprong. Geusens krulde in minuut 33 een vrije trap heerlijk in de verste hoek: 0-1. Aan de overzijde kwam Reus opnieuw gevat tussenbeide op een nieuwe poging van Nigro. Na het openingsdoelpunt speelde geel-blauw vanuit een prima organisatie. De thuisploeg kon in dit tweede deel geen grote doelkansen meer versieren.

Na zo’n 55 minuten spelen, werd de partij door onweer en bliksem onderbroken. De regen bleef nadien met bakken uit de hemel vallen. Door deze hevige regenval bleek het helaas niet meer mogelijk de wedstrijd te hervatten.