Go back

SK BEVEREN – KVC WESTERLO (1/11): VOORBESCHOUWING + SELECTIE

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Morgenavond (1/11) neemt geel-blauw het in de zestiende finales van de Croky Cup op tegen KVC Westerlo. Om 20.00 uur fluit scheidsrechter Quentin Pirard de partij op gang. Hij zal worden bijgestaan door de heren Yves De Neve en Thibaud Nijsen.

VOORBESCHOUWING

In de vorige ronde van het bekertornooi moest SKB het opnemen tegen RE Virton. Coopman bracht geel-blauw in de eerste helft met een lage schuiver op voorsprong. Onze Leeuwen hielden de partij nadien goed onder controle, doelman Deman reageerde attent op pogingen van de thuisploeg.

Door deze overwinning wacht geel-blauw nu een thuiswedstrijd tegen KVC Westerlo. De Kemphanen deden het in het seizoen ’22-’23 schitterend in de Jupiler Pro League. Dit jaar loopt het echter heel wat moeizamer voor geel-blauw. Momenteel staat Westel op de laatste plaats in de stand. Het team van coach Jonas De Roeck sprokkelde tot nu toe zeven punten. Het won één keer en speelde maar liefst vier keer gelijk.

PRAKTISCHE INFO

Op wedstrijddag zullen de loketten geopend zijn. Toch raden we iedereen aan tickets steeds op voorhand aan te schaffen via skb.roboticket.com. Hierdoor vermijd je wachtrijen én de extra administratiekost van €5/ticket.

Vanaf 18.30 uur openen de deuren van de fanzone, DJ Cloudgrinder zorgt er meteen voor de juiste beats. In onze businesslounge kiest DJ AIR dit keer de plaatjes. Zoals steeds openen we een uur na affluiten de deuren van onze businessruimte voor supporters uit de andere vakken.

SELECTIE

Coach Wim De Decker selecteerde onderstaande 20 Leeuwen voor de bekerpartij tegen KVC Westerlo.