Go back

SK BEVEREN – FCV DENDER (24/11): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Vrijdag (24/11) ontvangen onze Leeuwen FCV Dender op de Freethiel. De partij van de dertiende speeldag wordt om 20.00 uur op gang gefloten. Alle praktische info omtrent deze wedstrijd kan je in dit artikel terugvinden.

50% KORTING OP ALLE TICKETS

Net als jullie zijn ook wij fan van een goedgevulde Freethiel. Daarom trakteren we bij deze wedstrijd op een korting van 50% op alle tickets!

Deze aanbieding is ook geldig op onze VIP-formule. Ervaar een luxueus avondje Freethiel voor slechts €47,50 (all-in drankformule* + ticket vak B) in plaats van €95. Aarzel niet en reserveer snel je ticket aan halve prijs via skb.roboticket.com!

Een ticket aanschaffen aan het onthaal is deze week mogelijk op woensdag (22/11), donderdag (23/11) en vrijdag (24/11) telkens van 09.00 uur tot 12.30 uur en van 13u30 tot 17u00. Op vrijdagnamiddag sluiten we om 16.30 uur.

Opgelet! Hou bij aankopen aan het onthaal/loket rekening met de extra administratiekost van €5/ticket.

*Enkel geldig op gewone dranken als bier, frisdrank, water en huiswijn.

DINEREN OP DE FREETHIEL

Vrijdag kan er opnieuw heerlijk gedineerd worden op de Freethiel. Het President’s Diner gaat om 17.30 uur van start. Ontdek het smaakvolle menu op DEZE pagina, je kan er ook meteen inschrijven.

In Brasserie Themacafé gaan we dit keer de Spaanse toer op. Kom vanaf 18.00 uur genieten van heerlijk paella! Inschrijven voor Brasserie Themacafé kan via skb.roboticket.com.

PROGRAMMA

Voor niet-eters openen de stadiondeuren om 18.30 uur. DJ Bestien brengt jullie in de fanzone meteen in de juiste sfeer.

Na de partij kiest DJ Patrick De Zwart de plaatjes in onze businesszaal. Vanaf 22.15 uur zijn ook supporters uit andere vakken welkom, een half uurtje eerder dan gebruikelijk.

Zoals steeds verwelkomen we opnieuw een oud-speler op de Freethiel. Dit keer staat Guy De Baere als special guest nog eens aan de aftrap.

DONEER JE BEKER & STEUN 

Vrijdag kan je de waarborg van je beker opnieuw aan een goed doel schenken. Dit keer gaat de opbrengst naar hulpinitatief ‘De Brug‘. Via deze kruidenierswinkel wordt hulp (in de vorm van voedsel) verstrekt aan mensen uit Beveren en Zwijndrecht die om de een of andere reden door de mazen van het net van de sociale voorzieningen vallen. Voor baby’s en kinderen worden ook kledij, pampers en babymelk voorzien. Daarnaast organiseert dit initiatief huiswerkbegeleiding en steunen ze gezinnen in de schoolkosten.

Kom op DEZE pagina meer te weten over ‘De Brug‘.

Wil je dit initiatief graag steunen? Deponeer je beker in de daarvoor voorziene drankcontainers en wij bezorgen hen de opbrengst.

FIETSPARKEERPLAN

Om de impact voor de buurt bij wedstrijden te verminderen, geldt in de Meerminnendam vanaf dit seizoen een fietsverbod. Fietsen zijn vanaf 3 uur voor de wedstrijd tot een half uur na de aftrap verboden in deze straat. Fietsers volgen een omleiding en dienen gebruik te maken van de voorziene fietsenparkings.

Buurtbewoners kunnen hun woning per fiets bereiken na vertoon van hun doorrijkaart. Deze nieuwe aanpak kwam tot stand na overleg tussen de club, buurtbewoners, de gemeente Beveren en de veiligheidsdiensten.

Meer details kan je terugvinden in DEZE brochure.

CASHLESS 

Sinds enige tijd verlopen alle betalingen op de Freethiel cashless. Ook aan de loketten kan dus niet met cash geld betaald worden.

Betalingen in het stadion gebeuren met je consumptiekaart of abonnement. Opladen kan eenvoudig via skb.roboticket.com, de Starnet-app of met je bankkaart aan een oplaadpunt. Op DEZE pagina vind je alle noodzakelijke info.

 

Tot vrijdag!