Go back

SK BEVEREN – LOMMEL SK (12/11): VOORBESCHOUWING + SELECTIE

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Morgen (12/11) ontvangt geel-blauw co-leider Lommel SK op de Freethiel. Om 16.00 uur fluit scheidsrechter Laurent Willems de partij op gang. Hij zal voor deze wedstrijd worden bijgestaan door de heren Mathias Hillaert en Jonas Van Dyck. De vierde official van dienst is Simon Bourdeaud’hui.

VOORBESCHOUWING

Onze Leeuwen zijn vastberaden om ook tegen Lommel de goede lijn van de afgelopen weken verder te zetten. In de competitie pakte geel-blauw de laatste drie speeldagen 7 op 9, tussendoor werd in de Croky Cup Westerlo op zij gezet. Afgelopen week leek SKB ook tegen Lierse goed op weg om een nieuwe driepunter binnen te halen, maar in het slot kopte ex-speler Jens Cools alsnog de gelijkmaker tegen de touwen. Onze Leeuwen bleven hierdoor met een zuur gevoel achter.

Lommel realiseerde vorige week het omgekeerde. Tegen RSCA Futures keken de Limburgers lange tijd aan tegen een 1-0-achterstand, maar in het slot lukte Wouters alsnog de gelijkmaker.

Voor groen-wit loopt het dit seizoen bijzonder goed. Lommel won maar liefst al zes keer en speelde ook twee keer gelijk. Met 20 punten staan ze hiermee mee aan kop van het klassement. Het wordt uitkijken of geel-blauw in staat zal zijn de co-leider af te stoppen.

Morgen verwelkomen we overigens opnieuw een oud-speler op de Freethiel. Dit keer staat Michaël Clepkens als special guest nog eens aan de aftrap.

PRAKTISCHE INFO

Op wedstrijddag zullen de loketten geopend zijn. Toch raden we iedereen aan tickets steeds op voorhand aan te schaffen via skb.roboticket.com. Hierdoor vermijd je wachtrijen én de extra administratiekost van €5/ticket.

Vanaf 14.30 uur openen de deuren van de fanzone, DJ Cloudgrinder zorgt er meteen voor de juiste beats. In onze businesslounge kiest DJ Patrick De Zwart dit keer de plaatjes. Zoals steeds openen we een uur na affluiten de deuren van onze businessruimte voor supporters uit de andere vakken.

Om lange wachtrijen zoals tegen KVC Westerlo te vermijden, werden deze week alle lampen van de scantoestellen vervangen. Daarnaast raden we iPhone-gebruikers aan hun e-tickets in de zogeheten Wallet op te slaan. In DIT filmpje leggen we uit hoe dat precies in zijn werk gaat.

SELECTIE

Coach Wim De Decker kan opnieuw rekenen op aanvaller Yousef Salech, zijn spierblessure behoort tot het verleden. Voor de partij van morgen rekent onze T1 op onderstaande 19 Leeuwen.