Go back

RSCA FUTURES – SK BEVEREN (02/12): VOORBESCHOUWING + SELECTIE

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Morgen (2/12) trekken onze Leeuwen naar het Koning Boudewijnstadion. Om 20.00 uur fluit scheidsrechter Arne De Beuckelaer de wedstrijd op gang. Voor deze wedstrijd geldt geen verplichte buscombiregeling.

VOORBESCHOUWING

Sinds de uitwedstrijd bij Club NXT hebben onze leeuwen de positieve flow te pakken. Geel-blauw is ondertussen maar liefst zes wedstrijden ongeslagen. In de competitie werd in de laatste vijf partijen drie keer gewonnen, tussendoor werd ook twee keer gelijkgespeeld.

Ondertussen sprokkelden onze Leeuwen dit seizoen 17 punten, ze bezetten hiermee de tiende plaats in de stand. RSCA Futures staan iets hoger in de ranking. In het klassement zijn ze met 19 punten terug te vinden op de zevende plaats.

Net als geel-blauw loopt het ook bij de Futures de laatste weken bijzonder goed. De afgelopen acht wedstrijden werd slechts één keer verloren. Vier keer trokken ze aan het langste eind, drie keer speelden ze gelijk. Bijzonder knappe statistieken!

Vorige week boekten de Futures nog een prestigieuze uitoverwinning tegen Zulte Waregem. Ze versloegen Essevee in eigen huis met 2-5!

De partij in het Koning Boudewijnstadion wordt dus zeker geen ‘walk in the park’. Bovendien kunnen beide teams een nieuwe driepunter goed gebruiken.

PRAKTISCHE INFO

Voor deze wedstrijd geldt geen verplichte buscombiregeling.

Opgelet! Tickets kunnen enkel aangekocht worden via skb.roboticket.com. Op wedstrijddag zullen ter plaatse de loketten gesloten blijven! Tot de start van de partij zullen wel nog online tickets aangekocht kunnen worden.

Meer info kan je HIER terugvinden.

SELECTIE

Voor de wedstrijd van morgen selecteerde onze T1 onderstaande 20 Leeuwen.