KOOP JE TICKET ONLINE!

Via skb.roboticket.com koop je makkelijk je ticket ONLINE zonder dat je langs moet komen aan het onthaal of moet aanschuiven aan het loket.

Indien je er toch voor kiest je ticket fysiek aan te kopen, zal bovenop de ticketprijs een extra administratiekost van €5 per ticket aangerekend worden. Ook op wedstrijddag zal deze extra administratiekost aan de loketten in rekening worden gebracht. Tickets kunnen steeds ONLINE aangeschaft worden, zelfs wanneer je je al aan het stadion bevindt!

Om het voor iedereen haalbaar te maken ONLINE tickets aan te kopen, verzamelden we alle info op één pagina. Op DEZE pagina kan je zowel instructiefilmpjes als stappenplannen terugvinden.

EXTRA LUXE: VIP BUSINESS SEATS

Ons businessaanbod werd bij de start van het seizoen ’23-’24 uitgebreid. Naast de gekende formule kan er ook gekozen worden voor een exclusieve ‘VIP-formule’. Dit nieuwe concept onderscheidt zich van het reeds gekende aanbod door een all-in drankformule*.

Vanaf één uur voor de wedstrijd tot één uur na de match kan in onze vipruimte genoten worden van een drankje. Enkel onze ‘vips’ zullen toegang krijgen tot deze lounge. Uiteraard voorzien we ook voor hen na de wedstrijd heerlijke Remo-Frit frietjes.

De VIP-formule is beschikbaar als ticket (€95) en als abonnement. Klik HIER voor meer info.

*Enkel geldig op gewone dranken (zie prijslijst) als bier, frisdrank, water en huiswijn.

VRAGEN?

Aarzel niet om contact op te nemen met onze ticketingverantwoordelijke via onderstaand e-mailadres:

TICKETPRIJZEN

 
Volwassenen
Voordeeltarief*
Jongvolwassene**
Staantribune
(Sfeervak E)
Volwassenen€ 12
Voordeeltarief*€ 7
Jongvolwassene**€ 5
Zittribune
(Vakken C, F, G & H)
Volwassenen€ 15
Voordeeltarief*€ 12
Jongvolwassene**€ 12
Business Seats
(Vak B)
Volwassenen€ 60
Voordeeltarief*-
Jongvolwassene**-
VIP Seats
(Vak B)
Volwassenen€ 95
Voordeeltarief*-
Jongvolwassene**-

* Mindervaliden en 60+.
** Jonger dan 21 jaar.

Vanaf 1 januari '23 wordt aan het onthaal en aan de loketten een extra administratiekost van €5 per ticket aangerekend! Tickets worden steeds op naam verkocht en zijn strikt persoonlijk.

Het bestelsysteem houdt rekening met uw leeftijd op het moment van aankoop. Het is niet mogelijk om voorafgaand aan uw verjaardag reeds abonnementen aan te kopen aan voordeeltarief.