De Pro League verplicht vanaf januari 2023 alle clubs om tickets steeds op naam te verkopen.

We hebben ervoor gezorgd dat dit vanaf nu, na opgave van uw geboortedatum, mogelijk is via skb.roboticket.com. U hoeft dus niet langs te komen aan ons onthaal. Indien u dit toch wenst, zijn wij genoodzaakt om vanaf januari bovenop uw ticketprijs een extra administratiekost van €5 per ticket aan te rekenen. Ook aan de loketten zal deze extra administratiekost aangerekend worden. Tickets kunnen steeds ONLINE aangeschaft worden, zelfs wanneer u zich al aan het stadion bevindt.

Om het voor iedereen haalbaar te maken om ONLINE tickets aan te kopen, verzamelden we alle info op één pagina. Op DEZE pagina kan u zowel instructiefilmpjes als stappenplannen terugvinden.

NIEUW: VIP BUSINESS SEATS

Ons businessaanbod wordt dit seizoen verder uitgebreid. Naast de gekende formule kan er vanaf nu ook gekozen worden voor een exclusieve ‘VIP-formule’. Dit nieuwe concept onderscheidt zich van het reeds gekende aanbod door een all-in drankformule.

Vanaf één uur voor de wedstrijd tot één uur na de match kan in onze vipruimte genoten worden van een drankje. Enkel onze ‘vips’ zullen toegang krijgen tot deze lounge. Uiteraard voorzien we ook voor hen na de wedstrijd heerlijke Remo-Frit frietjes.

De VIP-formule is beschikbaar als ticket (€95) en als abonnement. Klik HIER voor meer info.

Vragen?

Indien u vragen heeft over het bestellen van tickets kan u contact opnemen met onze ticketingafdeling.

Ticketprijzen

 
Volwassenen
Voordeeltarief*
Jongvolwassene**
B (Business)
Volwassenen€ 60
Voordeeltarief*-
Jongvolwassene**-
B (VIP Business)
Volwassenen€ 95
Voordeeltarief*-
Jongvolwassene**-
C
Volwassenen€ 15
Voordeeltarief*€ 12
Jongvolwassene**€ 12
E (Sfeervak)
Volwassenen€ 12
Voordeeltarief*€ 7
Jongvolwassene**€ 5
F - G - H
Volwassenen€ 15
Voordeeltarief*€ 12
Jongvolwassene**€ 12
G (Thema-binnen)
Volwassenen€ 15
Voordeeltarief*€ 12
Jongvolwassene**€ 12

* Mindervaliden en 60+.
** Jonger dan 21 jaar.

Vanaf 1 januari '23 zal aan het onthaal en aan de loketten een extra administratiekost van €5 per ticket aangerekend worden! Tickets worden steeds op naam verkocht en zijn strikt persoonlijk.

Het bestelsysteem houdt rekening met uw leeftijd op het moment van aankoop. Het is niet mogelijk om voorafgaand aan uw verjaardag reeds abonnementen aan te kopen aan voordeeltarief.