Go back

KV OOSTENDE – SK BEVEREN (10/12): VOORBESCHOUWING + SELECTIE

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Onze Leeuwen trekken morgen naar zee om het op te nemen tegen KV Oostende. Scheidsrechter Matonga Simonini fluit om 19.15 uur de partij in de Diaz Arena op gang. Hij zal tijdens deze wedstrijd worden bijgestaan door de heren Michele Seeldrayers en Lennert Jans. Jordy Vermeire is de vierde official van dienst.

VOORBESCHOUWING

KV Oostende deed afgelopen week wat SKB net niet lukte: stunten in de beker. In de eigen Diaz Arena versloegen de Kustboys Racing Genk, een erg knappe prestatie. In de volgende ronde wacht KVO nu RWD Molenbeek. Benieuwd of ze in de kwartfinale ook dit 1A-team uit de beker kunnen kegelen.

In de competitie loopt het dit seizoen vrij stroef voor Oostende. Momenteel bezetten ze met 15 punten de veertiende plaats in het klassement. Toch waren de Kustboys de afgelopen weken verre van slecht bezig. Op de vorige speeldag werd weliswaar van Lierse verloren, maar daarvoor waren ze wel maar liefst vijf wedstrijden ongeslagen.

Vooral het hoge aantal gelijke spelen springt in het oog. KVO speelde dit seizoen op veertien matchen al zes keer gelijk.

Het wordt morgen uitkijken of onze Leeuwen de uitschakeling in de beker goed verteerd hebben. Een nieuwe driepunter zou zeker van pas komen!

PRAKTISCHE INFO

Voor deze wedstrijd geldt geen verplichte buscombiregeling.

Opgelet! Tickets kunnen enkel aangekocht worden via skb.roboticket.com. Op wedstrijddag zullen ter plaatse de loketten gesloten blijven! Tot de start van de partij zullen wel nog online tickets aangeschaft kunnen worden.

Meer info kan je HIER terugvinden.

SELECTIE

Voor de wedstrijd van morgen selecteerde onze T1 onderstaande 19 Leeuwen.