Go back

TICKETS & ABONNEMENTEN AANKOPEN VOOR VRIENDEN EN FAMILIE

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

Vanaf januari ’23 verplicht de Pro League alle clubs om elk ticket gepersonaliseerd aan de man te brengen. Opgave van naam, geboortedatum en e-mailadres zijn verplicht. Iedereen kan ONLINE via skb.roboticket.com voor zichzelf één ticket aanschaffen. Wil je ook tickets & abo’s aankopen voor vrienden en familie? Ook dat kan via je account op skb.roboticket.com! We leggen je in onderstaand bericht graag uit hoe dat mogelijk is.

Elke supporter kan vanaf nu tickets & abo’s aanschaffen voor vrienden en familie op voorwaarde dat allen reeds een eigen account aanmaakten op skb.roboticket.com. Kinderen toevoegen zonder opgave van een e-mailadres is niet mogelijk. Om kinderen toch aan je account te koppelen, neem je contact op met ticketing@skbeveren.be. Vermeld meteen naam + geboortedatum van het kind en wij helpen je verder!

Nadat alle accounts werden aangemaakt, volgt u onderstaande stappen:

  1. Log in.
  2. Klik rechtsboven op je naam.
  3. Klik op ‘uw account’.
  4. Scroll naar de rubriek ‘Vrienden & familie’ onderaan deze pagina.
  5. Voeg je vrienden en familie toe.

Je vrienden en/of familie ontvangen een verzoek tot bevestiging. Na goedkeuring kan je voor hen tickets of abo’s aankopen.

Toch nog moeilijkheden ondervonden? Neem contact op met onze ticketingdienst via ticketing@skbeveren.be

Tot snel op de Freethiel!