Go back

SK BEVEREN – CLUB NXT (13/5): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Zaterdag (13/5) spelen onze Leeuwen in het eigen Freethielstadion hun allerlaatste competitiewedstrijd van de Challenger Pro League. De wedstrijd gaat van start om 20.45 uur. Onze Leeuwen rekenen dit seizoen nog één keer op jullie massale steun. Laat ons er samen een geweldige afsluiter van een mooi seizoen van maken!

TICKETING

Wat is er mooier dan samen het seizoen afsluiten in een goed gevuld Freethielstadion? Niets! Zak daarom zaterdag af naar de Freethiel en geniet dit seizoen nog een allerlaatste keer van de unieke sfeer van ons stadion.

Aangezien er geen bezoekende fans aanwezig zullen zijn, wordt vak D opnieuw geopend voor thuisfans. Op die manier zorgen we, net als tegen Jong Genk en RSCA Futures, samen voor een geel-blauwe wand achter doel! Voor vak D gelden dezelfde prijzen als voor vak E. Een volwassene betaalt €12, het voordeeltarief bedraagt €7 en jongvolwassenen betalen slechts €5. Supporters met tickets voor vak D betreden het stadion via de ‘bezoekersingang’ (zie onderstaande afbeelding).

UPDATE – Kant Meerminnendam is zo goed als uitverkocht! Vakken E, F en G zijn uitverkocht, enkel nog binnenseats en tickets voor vak H beschikbaar. Morgen zullen de loketten aan deze kant (kant Meerminnendam) sowieso gesloten blijven.

Voor vakken C en D zullen morgen ter plaatse wel nog tickets aangekocht kunnen worden. Toch herhalen we onze oproep om tickets zoveel mogelijk op voorhand ONLINE aan te schaffen! Hierdoor ben je zeker van je ticket, vermijd je extra wachtrijen en hoef je de extra administratiekost van €5 per ticket niet te betalen.

Vermijd extra wachtrijen, koop je ticket vooraf online. Surf naar skb.roboticket.com!

PROGRAMMA

Zaterdag openen de stadiondeuren vanaf 19.00 uur. Onze vaste DJ’s brengen jullie in de fanzone met hun favoriete beats meteen in de juiste sfeer. Bovendien trakteert Wind aan de Stroom (W@S). Vanaf 19.30 uur nemen ‘De Molteni’s‘ het van hen over met een spetterende zangstonde.

Opgelet! De fanzone is voor de wedstrijd enkel bereikbaar voor supporters met tickets of abo’s aan kant Meerminnendam. Na de wedstrijd is iedereen welkom in onze fanzone. Voorafgaand aan de wedstrijd voorzien we in het stadion extra ‘pop-up fanshops’, zodat iedereen de kans krijgt om merchandise aan te schaffen!

Na de wedstrijd sluiten we het seizoen op gepaste wijze af met een feestje! In de fanzone draait MAORI, in café E staat Looz It Events in voor de juiste beats en in onze businessruimte draait DJ Patrick De Zwart plaatjes.

MOBILITEIT

Zaterdag gaan er in de sportzone en/of in de onmiddellijke omgeving verschillende evenementen gelijktijdig door. Daarom raden we onze supporters sterk aan om te voet of met de fiets naar het stadion af te zakken. Wie een ticket of abo heeft aan kant Meerminnendam kan zijn fiets zaterdag kwijt op parking P5 (zie afbeelding) ter hoogte van de rotonde.

Fietsen zullen, in tegenstelling tot de voorbije wedstrijden, niet gestald kunnen worden ter hoogte van de ingang kant Meerminnendam.

DINEREN

Voorafgaand aan de wedstrijd kan zoals steeds heerlijk gedineerd worden in het Freethielstadion. Tot en met donderdag kan via DEZE link nog ingeschreven worden voor het President’s Diner. Dit smaakvolle diner gaat van start om 18.15 uur.

Wie inschreef voor Brasserie Themacafé (VOLZET) wordt omstreeks 18.45 uur in het stadion verwacht.

Tot zaterdag!