Go back

LIERSE K. – SK BEVEREN (7/5): VOORBESCHOUWING + SELECTIE

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Morgen trekt SKB naar het Herman Vanderpoortenstadion om het om 16.00 uur op te nemen tegen Lierse. Bert Put zal de voorlaatste wedstrijd van dit seizoen in goede banen leiden. Hij zal hierbij worden bijgestaan door de heren Lennert Jans en Matthias Massa. Tom Stevens is de vierde official van dienst.

VOORBESCHOUWING

Nog twee wedstrijden te gaan, nog twee finales. Onze voorlaatste opponent van dit seizoen luistert naar de naam Lierse K. In tegenstelling tot vorig seizoen deed SKB het deze jaargang prima tegen de Pallieters. De eerste confrontatie eindigde op een 5-0 thuisoverwinning van onze Leeuwen. In november liep het op het Lisp bij de tweede ontmoeting nogmaals bijzonder vlot. Opnieuw liet geel-blauw de netten vijf keer trillen.

Net als geel-blauw wist Lierse zich te plaatsen voor de promotie play-offs. In de eerste ontmoeting van deze eindronde boekten onze Leeuwen in de eigen Freethiel een zuinige, maar verdiende 2-0 overwinning.

Vanavond neemt leider RWDM het op bezoek in The Nest om 20.00 uur op tegen Club NXT. Een wedstrijd die ongetwijfeld door heel wat Beverse fans op de voet gevolgd zal worden.

SELECTIENIEUWS

Coach Wim De Decker kan tegen Lierse opnieuw beroep doen op Aleksandar Vukotic. Op de vorige speeldag moest de boomlange verdediger door een schorsing de wedstrijd vanuit de tribunes bijwonen. Verder vallen er in de selectie geen verrassingen te noteren.

Voor de voorlaatste wedstrijd van dit seizoen rekent onze T1 op onderstaande 20 Leeuwen.