Go back

ALIOU BALDE VERSTERKT GEEL-BLAUW

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

Jordy Condom heeft zijn eerste versterking naar de Freethiel gehaald. Aliou Baldé (19) wordt door geel-blauw voor zes maanden gehuurd van de Nederlandse eredivisieclub Feyenoord.

De Senegalese winger arriveerde in de winter van 2021 in Nederland. Afgelopen jaar speelde hij voornamelijk bij de beloften van de Nederlandse topclub en wil nu zoveel mogelijk speelminuten maken in de hoofdmacht van geel-blauw.

Baldé zal aantreden met het nummer 10.

Aliou Baldé: “Ik ben heel blij om in Beveren te zijn. Het is geweldig dat ik de kans krijg om een nieuw avontuur te beginnen bij deze mooie club. Ik zal alles geven om samen de doelstellingen van de club te bereiken.”

Welkom op de Freethiel, Aliou!

ALIOU BALDE STRENGTHENS BEVEREN

Waasland-Beveren have completed the signing of Aliou Baldé.

The 19-year-old player from eredivisieclub Feyenoord will be playing in yellow and blue on a six-months loan. The Senegalese winger arrived in the Netherlands in the winter of 2021. Last year he played mainly for the second team of the Dutch top club and now he wants to make as much minutes as possible in the yellow and blue main squad. Baldé will be wearing the number 10.

Welcome at the Freethiel, Aliou!