Go back

Het tweede ‘OFF-LION’ magazine nu ook online beschikbaar

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Belga Image

Ons vernieuwde (offline) magazine ‘OFF-LION’ is toe aan zijn tweede editie. Zoals steeds wordt ‘OFF-LION’ eerst in het stadion aangeboden. Daarna kan je er doorheen de week eentje te pakken krijgen aan ons onthaal of via heel wat van onze partners in Beveren en omstreken.

Wil je ‘OFF-LION’ alsnog liever online lezen? Dat kan! Klik dan op de afbeelding van de cover onder deze tekst.

Editie 2

In het tweede magazine van dit seizoen maken we opnieuw een round-up van de gespeelde wedstrijden, zowel voor de A-kern als voor onze Jonge Leeuwen. Daarnaast laat burgemeester Marc Van de Vijver zijn licht schijnen over de toekomst van het Beverse voetbal. We maken kennis met het geel-blauw bloed van Charlotte Van de Vyvere en Tifre is onze sponsor in de spotlights!

Veel leesplezier!