Go back

WAASLAND-BEVEREN – KMSK DEINZE (12/12): SELECTIENIEUWS

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Belga Image

Onze Leeuwen spelen zondagnamiddag hun laatste thuiswedstrijd van het kalenderjaar 2021. We ontvangen voor een tweede keer dit seizoen KMSK Deinze in ons eigen Freethielstadion. Scheidsrechter Kevin Debeuckelaere fluit om 16.00 uur de wedstrijd op gang. Hij zal worden bijgestaan door de heren Christophe Battiston en David Symons. De vierde official is de heer Simon Bourdeaud’hui.

Voorbeschouwing

KMSK Deinze telt momenteel met 20 punten exact evenveel punten als geel-blauw en staan dus eveneens op plaats twee in het klassement. De Tigers pakten de afgelopen drie wedstrijden steeds punten. Op de vorige speeldagen wonnen ze thuis overtuigend met 3-0 van Virton. Daarvoor speelden ze gelijk tegen RWD Molenbeek en Lommel SK. Steeds vielen er heel wat doelpunten te noteren. Onze vorige confrontatie eindigde echter zoals ze begonnen was, het werd 0-0. Benieuwd of we zondag op de Freethiel wél doelpunten te zien zullen krijgen.

Selectienieuws

De revalidatie van Aleksandar Vukotic verloopt voorspoedig. Er wordt verwacht dat hij in januari opnieuw volledig wedstrijdfit zal zijn. De rugpijn bij Joan Simun Edmundsson als gevolg van nierproblemen houdt aan. Hij is wellicht nog enige tijd out. Ook Aristote Nkaka is er zondag niet bij omwille van een acute blindedarmontsteking. Jordan Faucher is nog steeds onvoldoende fit en zit niet in de selectie. Voor de wedstrijd van zondag selecteerde coach Marc Schneider onderstaande 20 spelers.

Selectie