Go back

WAASLAND-BEVEREN – RWD MOLENBEEK (4/12): PRAKTISCHE INFO (update)

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Belga Image

Dit weekend mogen we nog eens als vanouds naar de Freethiel op een zaterdagavond. Op de 14e speeldag nemen we het op tegen RWD Molenbeek. De wedstrijd start om 20.45 uur. Onze Leeuwen tankten afgelopen weekend op bezoek bij Virton het nodige vertrouwen en hopen nog eens een reeksje neer te zetten. Schreeuwen jullie hen, met mondmasker op, mee naar de overwinning?

Programma

De afgelopen thuiswedstrijden brachten we steeds een oud-speler aan de aftrap en dat zal zaterdag ook opnieuw het geval zijn. Deze grote spits scoorde ooit een levensbelangrijk doelpunt tegen RWDM. Hopelijk volgen onze huidige spitsen zijn voorbeeld! Helaas moeten we de rest van het programma annuleren omwille van de huidige coronamaatregelen.

Coronamaatregelen 

Vanaf maandag 29 november gelden onderstaande maatregelen in alle Belgische stadion:
• Het CST is en blijft verplicht zoals voorheen.
• Het mondmasker is opnieuw verplicht, bij aankomst in het stadion, op de tribunes en in de binnenruimtes, vanaf de leeftijd van 10 jaar.
• In binnenruimtes mag enkel zittend drank genuttigd worden. Rond een tafel mogen bovendien maximum 6 personen plaatsnemen. In onze businessruimte kiezen we er overigens zelf voor om de plaatsen rond een tafeltje tot maximum 3 te beperken. Op die manier proberen we alles in deze ruimte zo coronaveilig te houden.

Opgelet! In de tribune mag niet langer gegeten of gedronken worden.

Drinken + geen cash in café A + einde om 23.00 uur

Zaterdag kan enkel zittend aan tafeltjes gedronken worden. Aan elke tafel mogen maximum 6 personen plaatsnemen. De club zal alles in het werk stellen om zoveel mogelijk tafeltjes te voorzien. In café A kan vanaf zaterdag enkel nog cashless betaald worden. We roepen bovendien op om dit ook in de andere drankpunten zoveel mogelijk te doen. Net als cafés en restaurants zullen deze drankpunten om 23.00 uur de deuren moeten sluiten.

Rookvrij stadion

Vanaf dit seizoen zijn alle Belgische stadions in 1A en 1B rookvrij. In het stadion mag dus niet langer gerookt worden, maar er worden wel rookzones voorzien. We roepen iedereen op om deze spelregels te respecteren en gebruik te maken van de voorziene rookzones

Tickets

We raden nog steeds aan om tickets zoveel mogelijk online aan te schaffen. Let op: voordeeltickets zijn enkel beschikbaar in voorverkoop, ook tickets voor kinderen en jongeren tot 21 jaar. Alle ticketprijzen kan u HIER raadplegen. Tickets kunnen zoals steeds besteld worden via beveren.tickethour.be