Go back

Sinterklaas deelt uit: gratis ticket voor leden supportersclubs!

Sinterklaas deelt uit en verwent de leden van onze supportersclubs met een extra ticket voor de wedstrijd van zaterdag (4/12) tegen RWD Molenbeek.

Sinterklaas wil, in samenwerking met de club, alle fans die aangesloten zijn bij een supportersclub bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun. Elk lid ontvangt via de eigen supportersclub een gratis ticket voor aanstaande zaterdag. Dit ticket dient opgehaald te worden in het eigen supporterslokaal. Op die manier kan de horeca tegelijkertijd een hart onder de riem gestoken worden.

Check best even bij de verantwoordelijke van je supportersclub vanaf wanneer de tickets beschikbaar zijn in jullie lokaal. De gegevens van alle supportersclubs kan je steeds op DEZE pagina raadplegen.