Go back

WAASLAND-BEVEREN – KMSK DEINZE (12/12): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Belga Image

Zondag 12 december spelen we onze laatste thuiswedstrijd van het kalenderjaar 2021. Geel-blauw en thuiswedstrijden: het is dit seizoen voorlopig geen al te best huwelijk. Reden te meer om er zondag vol voor te gaan! De wedstrijd tegen KMSK Deinze gaat om 16.00 uur van start. 


Programma

We zetten de traditie verder en brengen zondag opnieuw een oud-speler aan de aftrap. Het moet gezegd: dit keer is het nogmaals een echte kanjer, een icoon. Benieuwd wie het wordt? Volg dan onze socials op de voet!

Coronamaatregelen 

Vanaf maandag 29 november gelden onderstaande maatregelen in alle Belgische stadion:
• Het CST is en blijft verplicht zoals voorheen.
• Het mondmasker is opnieuw verplicht, bij aankomst in het stadion, op de tribunes en in de binnenruimtes, vanaf de leeftijd van 10 jaar.
• In binnenruimtes mag enkel zittend drank genuttigd worden. Rond een tafel mogen bovendien maximum 6 personen plaatsnemen. In onze businessruimte kiezen we er overigens zelf voor om de plaatsen rond een tafeltje tot maximum 3 te beperken. Op die manier proberen we alles in deze ruimte zo coronaveilig te houden.

Eten, drinken en gemeenschappelijke inkom voor vakken A en C

De meeste drankpunten en eetstanden zijn zoals steeds open volgens de werking van de vorige thuiswedstrijd tegen RWD Molenbeek. We merken echter dat de strenge coronaregels sommige mensen weerhouden om naar het stadion af te zakken. Daarom zullen café A en C zondag niet geopend zijn. De mensen uit vakken A en C kunnen, net als iedereen uit vak B, voor een drankje terecht in zaal C van onze business. Een hapje kan verkregen worden ter hoogte van de hoofdingang. De ingang van vak A zal overigens gesloten zijn. Supporters voor de vakken A en C betreden het stadion via de ingang van vak C. In het verleden mochten supporters van vakken A en C niet doorheen vak B naar elkaars vak wandelen. Dit zal uiteraard komende thuiswedstrijd wel toegelaten zijn.

De huidige coronamaatregelen dwingen ons om onze organisatie rond de wedstrijd van komende zondag hier en daar een beetje aan te passen. Daardoor kunnen we momenteel voorafgaand aan de wedstrijd tijdelijk helaas geen fingerfood aanbieden aan tickethouders of abonnees uit vak B. De frietjes na de wedstrijd worden wel naar goede gewoonte aangeboden. We vinden het jammer dat we jullie niet op de gebruikelijk manier kunnen verwelkomen en hopen dit zo snel mogelijk weer opnieuw te kunnen doen.

Rookvrij stadion

Vanaf dit seizoen zijn alle Belgische stadions in 1A en 1B rookvrij. In het stadion mag dus niet langer gerookt worden, maar er worden wel rookzones voorzien. We roepen iedereen op om deze spelregels te respecteren en gebruik te maken van de voorziene rookzones

Tickets

De loketten zijn geopend vanaf 2 uur voor de wedstrijd. We raden wel nog steeds aan om tickets zoveel mogelijk online aan te schaffen. Let op: voordeeltickets zijn enkel beschikbaar in voorverkoop, ook tickets voor kinderen en jongeren tot 21 jaar. Alle ticketprijzen kan u HIER raadplegen. Tickets kunnen zoals steeds besteld worden via beveren.tickethour.be