Go back

JACOB MONTES VERLAAT DE FREETHIEL

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto's: Lorenzo Vicencio & Belga Image

Jacob Montes verlaat de Freethiel. Hij keert terug naar zijn moederclub Crystal Palace. Montes arriveerde afgelopen zomer in Beveren. Na een testperiode legde Waasland-Beveren de Amerikaanse aanvallende middenvelder voor een jaartje vast. Aan deze huurperiode komt nu vervroegd een einde. Montes sprokkelde de afgelopen maanden in zo’n negen wedstrijden speelminuten. Hij scoorde één doelpunt voor geel-blauw, een doelpunt dat nog lang in het collectieve geheugen van heel wat supporters gegrift zal blijven. In het absolute slot van de thuiswedstrijd tegen Virton trapte Montes immers de 4-3 tegen de touwen waarna de Freethiel ontplofte!

We wensen Jacob nog veel succes toe in zijn verdere carrière!

JACOB MONTES LEAVES THE CLUB

Jacob Montes is leaving the Freethiel. He returns to Crystal Palace. Montes arrived in Beveren last summer. After a test period, Waasland-Beveren hired the American attacking midfielder for a year. This rental period has now come to an early end. Montes has played in nine matches the past few months. He scored one goal for yellow and blue, a goal that will remain etched in the collective memory of many supporters for a long time to come. In the absolute end of the home game against Virton, Montes scored the 4-3, after which the Freethiel exploded!

The club wishes Jacob all the best for the future.