Go back

MATTHIAS VERRETH VERLAAT DE FREETHIEL

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Belga Image

Matthias Verreth verlaat de Freethiel. Hij trekt definitief naar het Nederlandse FC Eindhoven.

Verreth arriveerde in de zomer van 2019 in Beveren. Hij kwam voor geel-blauw in totaal in 33 wedstrijden in actie. Verreth sprokkelde minuten in 22 wedstrijden van de Jupiler Pro League en acht wedstrijden in 1B. Daarnaast was hij ook bij drie bekerwedstrijden van de partij. Tussendoor werd Verreth in 2021 een half seizoen uitgeleend aan het Deense Kolding IF.

We wensen Matthias nog veel succes toe in zijn verdere carrière.

MATTHIAS VERRETH LEAVES THE CLUB

Matthias Verreth leaves the Freethiel and moves to FC Eindhoven.

Verreth arrived in Beveren in the summer of 2019. He played for yellow-blue in total in 33 games. Verreth collected minutes in 22 games of the Jupiler Pro League and eight games in 1B. He also participated in three cup matches. In between, Verreth was on loan at Danish Kolding IF for half a season in 2021.

The club wishes Matthias all the best for the future.