Go back

GEEL-BLAUW NAAR WARMERE OORDEN

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

Onze Leeuwen stappen vandaag op het vliegtuig richting de Spaanse zon.

Geel-blauw slaat deze week zijn tenten op in het Spaanse Alhaurín. Alhaurín el Grande is een gemeente in de Spaanse provincie Málaga, regio Andalusië. Van maandag 10 januari tot en met zondag 16 januari wordt van daaruit het tweede deel van de competitie verder voorbereid. Als alles volgens plan verloopt, staat er deze week ook een oefenwedstrijd op het programma. De winterstage zal gevolgd kunnen worden via onze gekende kanalen: Twitter, Facebook en Instagram.

Onderstaande 27 spelers vertrekken vandaag op stage. Jonge Leeuwen Dylan Van Camp, Mauro Trari, Angelo De Oliveira, Kemo Soumahoro en Lorenzo De Geyndt mogen tijdens deze winterstage eens proeven van het echte werk.