Go back

LOMMEL SK – WAASLAND-BEVEREN (17/12): SELECTIENIEUWS

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Belga Image

Morgen staat de laatste wedstrijd van 2021 op het programma. Nog één keertje knallen dus, alvorens de kurken dat doen. Om 20.00 uur nemen we het in het Soevereinstadion op tegen Lommel SK. Scheidsrechter van dienst is Michiel De Cuyper. Hij zal worden bijgestaan door de heren Michael Geerolf en Nicolas Maszowez. De vierde official is de heer Tom Stevens.

Voorbeschouwing

Lommel SK staat momenteel met 15 punten op een voorlaatste plaats in de stand. Het telt twee puntjes meer dan het nummer laatst Virton, maar tegelijk slechts 8 punten minder dan onze Leeuwen. Geel-blauw moet morgen dus zeker op zijn hoede zijn. Bovendien nam Lommel deze week afscheid van trainer Peter van der Veen. Het wordt uitkijken of T2 Luiz Ferreira, die voorlopig overneemt, iets opvallends uit zijn hoed tovert.

Selectienieuws

In de ziekenboeg zitten nog steeds dezelfde namen als vorige week. Aleksandar Vukotic werkte deze week zijn eerste gedeeltelijke trainingen af met de groep. Jordan Faucher, Joan Simun Edmundsson en Michael Davis moeten eveneens vanaf de zijlijn toekijken. Aristote Nkaka onderging afgelopen week een geslaagde operatie. Zijn herstel zal enkele weken in beslag nemen. Voor de wedstrijd van morgen selecteerde coach Marc Schneider volgende 19 spelers.

Selectie