Go back

In memoriam: Roger Van Roeyen

Vandaag bereikte ons het droevige nieuws van het overlijden van Roger Van Roeyen. Roger was na WOII tot begin jaren 90 bestuurslid en ook ondervoorzitter van KSK Beveren. Hij maakte de opgang mee van de provinciale reeksen tot de hoogste afdeling. Roger was een geboren en getogen Beverenaar en zag spelers als Jean Janssens, Wilfried Van Moer, Jean-Marie Pfaff, Heinz Schönberger en Freddy Buyl uitgroeien tot echte topspelers. Roger Van Roeyen vormde samen met toenmalig voorzitter Jan Van Ussel een tandam die geel-blauw groot maakte. Het voetbal bleef hem ook nadien nog na aan het hart liggen.

We wensen de familie en vrienden van Roger heel veel sterkte toe. De uitvaart vindt plaats op zaterdag 16 oktober 2021 om 11.15 uur in de Sint-Martinuskerk te Beveren. Rust zacht, Roger!