Go back

Nordin Jackers blijft een Leeuw!

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

Nordin Jackers blijft Waasland-Beveren trouw. De Belgische doelman zette zonet zijn handtekening onder een nieuw contract. De Limburger zal zo voor het derde seizoen op rij voor Beveren tussen de palen staan.

Sportief directeur Roger Stilz: “Ik voelde de laatste weken en maanden dat Nordin mee de verpersoonlijking is van de club en het team. Ik ben blij dat Nordin ja zei tegen ons project. We zijn ervan overtuigd dat hij niet alleen op het veld een goede doelman is voor Beveren, maar ook naast het veld heeft hij getoond dat zijn waarden en doelstellingen 100% overeenkomen met die van de club. Hij wil verantwoordelijkheid opnemen en wij willen hem daarin ondersteunen door hem te laten groeien in Beveren, ook als persoon.”

Nordin Jackers: “Ik heb het vanaf minuut één naar mijn zin gehad in Beveren. Ik voel een sterke connectie met het team, de medewerkers, coaches en de fans. We beleefden nog niet de meest succesvolle tijden, maar ik heb het gevoel dat het beste nog moet komen. Ik ben ervan overtuigd dat we met z’n allen een mooi verhaal kunnen schrijven in Beveren. Het is nu aan ons om de supporters te overtuigen van het project, ik begin er alleszins met heel veel zin en honger aan.”

Geel-blauw kijkt uit naar het nieuwe hoofdstuk mét Nordin Jackers.