Go back

Freethielnieuws (27/07): fotoshoot spelers | Nieuwe beperking supporters in voetbalstadions

Tekst: Valy Van de Merlen - Foto: Photo News

FOTOSHOOT

Maandagmiddag werd op de Freethiel de officiële ploegfoto voor het komende seizoen genomen alsook de individuele profielfoto’s van spelers en sportieve staf. Het resultaat daarvan kan je gauw bewonderen op onze website. De voltallige A-kern tekende present voor de fotoshoot, op Alexis Gamboa na.

 

BEPERKING SUPPORTERS

Deze middag werd door de veiligheidsraad een nieuwe beperking opgelegd voor het bijwonen van sportwedstrijden. Concreet betekent het dat er vanaf morgen maximaal 200 personen aanwezig mogen zijn tijdens (sport)evenementen. Voorheen waren 400 personen voor buitenevenementen welkom, een halvering dus. En zoals verwacht wordt ook het dragen van mondmaskers verplicht bij evenementen.

Waasland-Beveren zal de komende dagen samen met de lokale autoriteiten bekijken wat de maatregelen zullen worden in het Freethielstadion. Wij zullen jullie zo snel mogelijk hierover informeren.