Go back

FREETHIELNIEUWS (16/7) : Paris. On arrive

tekst: Valy Van de Merlen | foto: PhotoNews

In aanloop naar de vriendschappelijke wedstrijd van morgenavond tegen Paris Saint-Germain stond er deze voormiddag nog een laatste training op het programma. Deze namiddag kregen de spelers rust. Tevens vernamen we dat opnieuw alle spelers negatief getest werden op het coronavirus zodat iedereen mee kan afreizen naar Parijs. De wedstrijd zal bijgewoond worden door maximaal 5000 supporters. Helaas werd de ticketverkoop in het Parc des Princes enkel opengesteld voor supporters van Paris Saint-Germain.

De wedstrijd wordt afgewerkt in vier periodes van telkens een half uur. In totaal zullen onze spelers dus 120 minuten aan de bak moeten tegen spelers als Mbappé, Neymar, Verrati, Icardi, Navas en co. De wedstrijdformule kwam er op vraag van PSG om hun spelers zoveel mogelijk speelgelegenheid te bieden. Zo wil het zich optimaal voorbereiden op de bekerfinale tegen Saint-Etienne en 1/8 finale van de Champions League tegen Atalanta Bergamo, te Lissabon.

LIVESTREAM

De wedstrijd zal je live kunnen volgen via DEZE LINK. De wedstrijd zal door de Franstalige zender beIN Sports becommentarieerd worden. Uiteraard kan je zoals gebruikelijk ook via Facebook en Twitter de belangrijkste fases van de wedstrijd volgen.

PARIS. ON ARRIVE

De spelersbus vertrekt morgenvroeg om half acht vanop de parking van de Freethiel richting Parijs. Rond de middag worden onze spelers en trainers in het hotel verwacht voor een lunch. Na de lunch kunnen onze spelers even van de busreis uitrusten op hun kamer. Ook een wandeling en tactische bespreking staan op het programma. Omstreeks 17.00 uur zullen onze leeuwen toekomen in het Parc des Princes.

ONTHAAL UITZONDERLIJK GESLOTEN

De deuren van het onthaal zullen vrijdag 17 juli en dinsdag 21 juli, op onze nationale feestdag, gesloten blijven voor bezoekers. Abonnementen kunnen maandag en vanaf woensdag 22 juli opnieuw besteld en afgehaald worden.