Go back

FREETHIELNIEUWS (15/07): Overleg met supportersfederatie | wedstrijd tegen NAC afgelast

Tekst & Foto: Valy Van de Merlen

Naar aanleiding van de open brief van de supportersfederatie was er gisterenavond in het Freethielstadion een onderhoud tussen club en supporters. Voor de club tekenden twee bestuursleden, waaronder onze voorzitter, sportief manager, coach Nicky Hayen en drie medewerkers present.

Het was een constructief gesprek waarin de supportersfederatie hun drie pijlers hebben toegelicht: ambitie, traditie en strijd. We vinden het als club belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn in onze visie en doelstellingen.

De voorbije maanden heeft onze club evaluatiegesprekken gevoerd binnen alle gelederen van de club. Het is duidelijk dat we een nieuw pad willen bewandelen. Onder andere de bewijzen daarvan kunnen we vinden in de wijzigingen in de sportieve cel en recente aanstellingen van een nieuwe commercieel verantwoordelijke en operations manager. We moeten een nieuw verhaal schrijven, een verhaal waar we samen voor gaan.

Vriendschappelijke wedstrijd tegen NAC afgelast

Gisteren maakten we bekend dat onze club op 28 juli zou oefenen tegen NAC Breda. Wegens een trainerswissel bij de Noord-Brabantse club wordt de wedstrijd geschrapt in de planning. Waasland-Beveren is in onderhandeling met enkele clubs voor het organiseren van een nieuwe oefenwedstrijd. Van zodra er meer informatie over bekend is zullen we hierover communiceren.