Go back

BART FOUBERT: NIEUWE OPERATIONS MANAGER WAASLAND-BEVEREN

Tekst & video: Valy Van de Merlen

Bart Foubert is de nieuwe operations manager bij Waasland-Beveren. De 33-jarige Sint-Niklazenaar is een creatieve duizendpoot puur sang. W-B deed al eerder beroep op zijn kennis en zijn brede waaier aan contacten bij de organisatie van verschillende projecten zoals Ladies Night en W-B Schools Day. Bart zal in de eerste plaats trachten de club intern naar een hoger niveau te tillen en een positieve dynamiek creëren binnen alle gelederen van de club. Een nieuwe wind dat zichtbaar zal zijn voor onze partners en supporters.

“Mijn belangrijkste taak zal zijn om het merk van onze club te heropwaarderen. We moeten vooral op zoek gaan naar verbinding tussen sponsors, intern en naar onze supporters.”

Dinsdag was Bart tijdens zijn eerste werkdag aanwezig tijdens het supportersoverleg. Het gesprek verliep zeer constructief waar Bart meteen zijn ambities en doelstellingen kon toelichten aan de delegatie. Lees hier het verslag.

Klik op onderstaande afbeelding om kennis te maken met Bart.