Go back

Waasland-Beveren neemt afscheid van Valtteri Moren

Tekst: Valy Van de Merlen - Foto: Photo News

Gisteren vernamen we het nieuws dat Valtteri Moren een nieuw contract ondertekende bij zijn ex-club HJK Helsinki. Valtteri speelde in totaal 83 wedstrijden in het geel-blauwe shirt van Waasland-Beveren. Zijn debuut maakte hij op 22 augustus 2015 tegen Moeskroen (3-3) toen hij Milos Maric mocht vervangen na 39 minuten. Amper één week later stond hij in de basiself in de derbywinst tegen Sporting Lokeren (1-2). Een fantastische avond waar Valtteri meteen zijn kwaliteiten liet zien aan onze supporters. Ongetwijfeld één van zijn vele hoogtepunten bij de club.

We willen Valtteri van harte bedanken voor zijn toewijding en inzet de voorbije vijf seizoenen en wensen hem het allerbeste bij zijn club van herkomst.

Nog dit.
Valtteri stuurde ons een boodschap die we graag met u delen:

“I want to thank all the players, staff, fans and working people of Waasland-Beveren for the beautiful years I had there. It was time for me now to search for a new challenge and I’m glad I found it now. I want to wish everybody in Beveren all the best for the future. I hope Beveren stays in the first league and can bring some beautiful moments again. Komaan Beveren!”

“Ik wil graag alle spelers, stafleden en medewerkers van Waasland-Beveren bedanken voor mijn fantastische jaren op de Freethiel. Het werd tijd voor een nieuwe uitdaging en ben blij deze nu gevonden te hebben (bij HJK Helsinki). Ik wens iedereen in Beveren het allerbeste toe voor de toekomst. Ik hoop dat Beveren in de hoogste afdeling mag blijven en jullie opnieuw mooie momenten kan bezorgen. Komaan Beveren!”