Go back

Nick Drieghe en Kevin Van Cutsem vallen in de prijzen

Tekst: Ward Callens - Foto: Nick Drieghe

Waasland-Beveren organiseerde in de voorbije weken enkele wedstrijdjes voor onze supporters. Zo was er de fotowedstrijd voor vakantiefoto’s met een sjaal, shirt of trui met ons nieuwe clublogo op (“Ik ga op reis en ik neem mee… Waasland-Beveren!”). De inzending van Nick Drieghe vanuit het Duitse Moviepark kreeg maar liefst 316 likes voor 1 september, en dus wint Nick een aftrap van een thuiswedstrijd in de Jupiler Pro League. Nick is tijdens wedstrijden op de Freethiel trouwens steevast terug te vinden in vak E en werd er al meerdere malen door onze fotograaf gespot met zijn broer en vrienden. Proficiat, Nick!

We lanceerden ook de verkiezing voor de nieuwe naam van onze mascotte, waarvoor iedereen zijn suggestie mocht doorgeven. De winnende inzending, Freethy De Leeuw, kwam van Kevin Van Cutsem. Kevin wint een duoticket voor een thuiswedstrijd naar keuze en een interview in ons clubmagazine. Supporters met een goed geheugen kennen Kevin misschien nog van een weddenschap die hij vorig seizoen deed (en verloor). Hij ging toen het engagement aan om de voetbalschoenen van de spelers te poetsen indien zij Play-Off II haalden. Kevin hield enkele weken later woord. Het resultaat kon u bekijken in een aflevering van W-Btv. Die episode kan u hieronder herbekijken.