Go back

Bob Peeters: “Een W-B gezien dat niet degradeert”

Na de puntendeling met Zulte Waregem, is Waasland-Beveren nog niet zeker van het behoud in eerste klasse. De kloof met de vijftiende in de rangschikking, OH Leuven, blijft status quo: vijf punten. Met nog twee resterende wedstrijden in de reguliere competitie en dus zes te verdienen punten, komt een Play-off II-ticket wel erg dicht bij voor Waasland-Beveren, beseft ook Bob Peeters. “Ik heb een Waasland-Beveren gezien dat niet degradeert”, zei de oefenmeester na afloop van het 2-2-gelijkspel tegen de vicekampioen.

“We mogen onszelf echter nog niet rijk rekenen. Er resten ons nog twee wedstrijden en we zullen ook komende zaterdag tegen Lokeren iets proberen te rapen”, vervolgde hij. “Iedereen zei dat we in onze laatste vier wedstrijden geen punten meer gingen nemen, maar we hebben nu toch al mooi vier op zes behaald in die duels.”¬†Over de wedstrijd zelf kon Peeters niet ontevreden zijn. “Het was een open wedstrijd. We speelden best prima tegen de vicekampioen”, aldus de W-B-trainer.

 

Tekst: Birger Vanduyfhuys & Ward Callens – Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet