Go back

Dagnieuws 24/02: trio opgeroepen voor nationale ploeg

Vanmiddag verzamelde de spelersgroep voor een uitlooptraining op de Freethiel. Na de hoofdmacht van Waasland-Beveren, komen vanavond ook de beloften uit tegen KRC Genk. Om 19u30 ontvangen Tim Bavré en zijn pupillen de Limburgers in het Puyenbekestadion. Vanuit de A-kern worden Renaud Emond, Christian Santos en Kassim Doumbia uitgevaardigd om blauw-wit partij te geven.

De rest van de groep verzamelt maandagavond voor een etentje met bestuurslid Frans Seghers. Dinsdagmiddag trekt de voltallige groep naar Batibouw om er een bezoekje te brengen aan o.a. Diamond Partners Willy Naessens en Smeg.

Colin Coosemans, Rami Gershon en Ivan Trickovski werden intussen opgeroepen door hun nationale selectie. Coosemans zit in de kern voor de interland van de Belgische U21 tegen Servië, op woensdag 5 maart. Gershon speelt diezelfde dag een oefeninterland met Israël tegen Slovakije, terwijl Trickovski eveneens een vriendschappelijke wedstrijd afspeelt, met Macedonië tegen Letland.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean