Go back

Dagnieuws 19/02: Van den Eynde moet drietal weken individueel trainen

Op woensdag 19 februari stonden er op de Freethiel twee trainingen op het programma: een veldtraining in de voormiddag en individueel werk (krachttraining, cardio of veldwerk) na de lunch. Cédric D’Ulivo sloot weer aan bij de groepstraining.

Alec Luyckx en Dalibor Veselinovic werkten woensdag een aangepast programma af, net als Arne Van den Eynde, die een drietal weken individueel moet trainen. Een scan wees immers uit dat hij kraakbeenoedeem in de knie heeft.

Vandaag bracht W-Btv een bezoekje aan Fayçal Lebbihi, die een week geleden een dubbele beenbreuk opliep tijdens een wedstrijdje op training. Die reportage, inclusief een openhartig interview met Lebbihi, kan u bekijken in de nieuwste aflevering van W-Btv.

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean