Go back

“Supporters, bedankt voor de steun!”

Beste supporters

 

Het bestuur en de spelersgroep van Waasland-Beveren wensen alle supporters die zaterdag aanwezig waren tijdens het duel met Oud-Heverlee Leuven uitdrukkelijk te bedanken voor de positieve steun. Wij zijn er allemaal van overtuigd dat die ondersteuning een bepalende rol speelt in deze cruciale weken. Het behaalde resultaat tegen OHL is zonder twijfel mede het gevolg van de aanmoedigingen van onze achterban, die negentig minuten achter de ploeg bleef staan, ook wanneer de ploeg het even moeilijk had.

Er resten ons nog vier wedstrijden in de reguliere competitie: KRC Genk uit, Zulte Waregem thuis, Sporting Lokeren uit en Standard Luik thuis op de laatste speeldag. Wij hopen dan ook in die confrontaties, waarin ongetwijfeld nog punten gepakt moeten worden om het behoud te verzekeren, weer te kunnen rekenen op jullie positieve steun. Nogmaals bedankt, samen maken we het verschil!

 

Sportieve groeten
Spelers en bestuur Waasland-Beveren