Go back

Dagnieuws 17/02: Santos maakt zijn rentree bij de beloften

De beloften van Waasland-Beveren spelen maandagavond hun vijfde wedstrijd in de A-reeks van de beloftecompetitie. De jongens van Tim Bavré trekken naar Zulte voor de confrontatie met Zulte Waregem. De wedstrijd wordt afgetrapt om 19u30. De beloften tellen voorlopig zeven punten uit vier duels, na twee overwinningen, één nederlaag en één gelijkspel, vorige week tegen Club Brugge.

Christian Santos zal in Zulte zijn eerste speelminuten maken voor W-B sinds hij uitviel met een knieblessure. Op 21 november 2013 werd de middenvelder geopereerd, waarna hem een wekenlange revalidatie wachtte. Maandag komt hij dus voor het eerst weer in actie in een wedstrijd.

De trap op de enkel die Ruben Gabriel incasseerde in de wedstrijd tegen Oud-Heverlee Leuven, afgelopen zaterdag, blijkt niet al te veel gevolgen te hebben voor de Nigeriaan. Hij wordt dinsdagochtend weer verwacht voor de groepstrainingen.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean