Go back

Dagnieuws 18/02: Geen hinder meer voor Gabriel en Santos

De spelersgroep verzamelde dinsdagochtend aan de Freethiel voor de eerste veldtraining van de week. De trainingssessie werd voor de gelegenheid gedeeltelijk geleid door de Luxemburgse coach Dan Theys, die in het kader van zijn Pro Licence-opleiding een training had opgesteld in samenspraak met hoofdtrainer Bob Peeters. Ruben Gabriel ondervond geen hinder meer aan de enkel en trainde mee met de groep.

Cédric D’Ulivo werkte uit voorzorg een individueel programma af. Dalibor Veselinovic en Alec Luyckx kregen verzorging. Christian Santos speelde maandagavond een speelhelft mee met de beloften tegen Zulte Waregem. De middenvelder ondervond geen last meer aan de knie.

Arne Van den Eynde wordt dan weer wel gehinderd door zijn knie. De jongeling zal woensdag een MRI-scan laten uitvoeren om een beter zicht te krijgen op de aard van de blessure.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean