Go back

Verkleedpartij op de Freethiel: laat je fotograferen en win een duoticket!

Op zaterdag 1 maart speelt Waasland-Beveren  tegen Zulte Waregem in zijn voorlaatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie. Bij winst kan W-B zich mogelijk al mathematisch verzekeren van het  behoud en deelname aan Play-off II. Lierse mag dan wel niet verliezen tegen OH Leuven. Wij willen dan ook een warme oproep doen om zaterdag massaal af te zakken naar de Freethiel om -net als bij onze vorige confrontaties- de spelers naar de zo belangrijke overwinning te stuwen. Spelers en supporters: together we can!

Op zondag 2 maart is het carnaval. Laten we dit kleurrijke feest al daags voordien inzetten, tijdens onze wedstrijd tegen Zulte Waregem! Redenen genoeg om van top tot teen verkleed naar de Freethiel af te zakken. Wij willen dan ook zo veel mogelijk blauw en geel in de tribunes zien!

Blije fans kleurrijk

Creativiteit en originaliteit willen wij graag belonen. Onze fotograaf komt voor de wedstrijd langs in de tribunes om iedereen in een leuke, kleurrijke outfit te fotograferen. Wij belonen nadien de 30 origineelste, kleurrijkste of creatiefste outfits met een duoticket voor de wedstrijd tegen Standard (zondag 16 maart, 18u00) en twee drankbonnen! De foto’s van de winnaars zullen gepubliceerd worden in een fotoalbum op onze website en Facebookpagina. Herken je jezelf bij de winnaars? Kom dan naar het secretariaat om je duoticket en drankjeton te claimen!

Laat je creativiteit maar de vrije loop, enkel maskers zijn niet toegelaten. Geen originele outfit in huis? Truien, sjaals, mutsen, vlaggen en pruiken in onze clubkleuren zijn uiteraard meer dan welkom! Samen maken we er een geel-blauw feest van!

 

WIN een duoticket voor de wedstrijd Waasland-Beveren – Standard Luik (zondag 16 maart, 18u00) en twee drankbonnen. Aan jou de keuze: een duoticket voor zittribune F of staantribune E.

  • Kom verkleed of gekleed in onze clubkleuren naar de Freethiel voor de wedstrijd W-B – Zulte Waregem
  • Laat je fotograferen in de tribunes
  • Bekijk de fotogalerij op onze website en Facebookpagina voor de dertig winnende outfits
  • Gewonnen? Neem contact op met het secretariaat en ontvang jouw duoticket en drankbonnen.

Jonge fans

Tekst: Ward Callens – Foto’s: Geert Franquet & Jean Bonjean