Go back

Dagnieuws 26/02: veldtraining en individuele programma’s

Op het trio dat in de lappenmand vertoeft na, tekende woensdagochtend een voltallige groep present voor de ochtendtraining. De spelers uit de A-kern die maandagavond met de beloften aantraden, Renaud Emond, Kassim Doumbia en Christian Santos, hielden het bij een loopsessie gevolgd door een lichte veldtraining. Arne Van den Eynde trainde individueel en sloot zich vervolgens bij hen aan.

De rest van de spelersgroep, inclusief Dalibor Veselinovic, die geen hinder meer ondervond aan de adductoren en weer met de groep trainde, werkte een extensieve veldtraining af, met onder andere kleine wedstrijdvormen. In de namiddag werd er gedifferentieerd en volgden de spelers individuele programma’s, afhankelijk van hun specifieke noden.

Jonathan Rowell en René Sterckx revalideren nog steeds individueel. Fayçal Lebbihi gaat morgen op controlebezoek in het ziekenhuis.

 

Tekst & Foto: Ward Callens