Go back

Verkleedpartij op de Freethiel: de winnaars!

Voor de wedstrijd tegen Zulte Waregem, in het openingsweekend van carnaval, vroegen we onze supporters om zo veel mogelijk in het blauw en geel uitgedost naar de Freethiel af te zakken. De best verklede en meest creatief uitgedoste supporters die onze fotograaf kon vastleggen op foto zouden worden beloond met een duoticket en twee drankbonnen voor de wedstrijd tegen Standard Luik (zondag 16/3, 18u00).

Belofte maakt uiteraard schuld, via onderstaande fotogalerij zetten we dan ook de winnaars op een rijtje.

Herken jij jezelf uitgedost op één van de foto’s in de galerij? Dan ben jij één van de gelukkige winnaars van en duoticket (voor vak F of E) én twee drankbonnen voor de wedstrijd tegen Standard. Neem voor 14 maart contact op met het secretariaat om je tickets te verkrijgen. (Uiteraard verwachten we  van de winnaars dat zij sluitend bewijs meenemen om aan te tonen dat zij wel degelijk de personen op de desbetreffende foto’s zijn.)

 

Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean