Go back

50% korting voor abonnees in fanshop!

Beste W-B-abonnees

 

Een seizoen lang stonden jullie achter de club. Na de wedstrijd tegen Standard zullen jullie deze jaargang vijftien Pro League-duels gezien hebben op onze Freethiel. Jullie deelden teleurstellingen en hoogtepunten met ons.  Jullie zagen hoe het Freethielstadion de laatste maanden een oninneembare vesting werd. Onze laatste thuisnederlaag in de competitie dateert intussen van 3 november.

Die sterke thuisreputatie hebben wij onweerlegbaar in grote mate te danken aan jullie, onze abonnees die bij elk thuisduel onze spelers naar hogere prestaties en positieve resultaten stuwen.  De zeges tegen o.a. Lierse, Bergen en OH Leuven zorgden voor een uitbarsting van emoties na het laatste fluitsignaal. Een climax die wij ook zondag weer willen beleven met jullie!

Na afloop van een seizoen met hoogtes en laagtes willen wij graag onze dankbaarheid tonen aan al deze abonnees. Speciaal voor jullie bieden we maar liefst 50% korting bij een aankoop in onze fanshop! Deze actie loopt van zondag 16 maart tot en met maandag 31 maart.

Concreet: op vertoon van je abonnement krijg je 50% korting op alle producten in stock behalve op de nieuwe lijn voetbalschoenen. Koop je bijvoorbeeld enkele shirts, een vlag, een sjaal en een trainingspak ter waarde van in totaal €200, hoef je maar €100 af te rekenen. Mis deze unieke kans niet en kom voor het einde van de maand zeker eens langs in de fanshop (Stadionplein 1, rechts aan de hoofdtribune).

 

Foto: Kevin Reyns