Go back

Nieuw record: W-B verwelkomt zondag 737 eters!

Zondag is het zover: de belangrijke topper op de Freethiel tegen Standard Luik, de laatste wedstrijd van de reguliere competitie die zal bepalen of Waasland-Beveren het laatste Play-off II-ticket krijgt of naar Play-off III moet. De wedstrijd kan op heel wat interesse rekenen, lieten we eerder al weten. De ticketverkoop loopt al een paar weken als een trein.

Er zijn in totaal nog slechts een paar honderd zitplaatsen beschikbaar, voornamelijk in de vakken A en C. Tribune 3 (vakken F/G/H) is op enkele plaatsen na uitverkocht. Voor de staantribune (vak E) zijn er nog enkele honderden tickets beschikbaar. Nu al kunnen we melden dat we het record aantal toeschouwers voor dit seizoen zullen breken. Op naar een volledig uitverkocht huis? We zullen het zondag zien!

Naast de grote vraag naar tickets, kregen we de voorbije weken ook heel wat aanvragen voor onze arrangementen. Zodanig veel zelfs dat onze cateringformules ‘Footlunch’ (in de business lounge) en ‘Themacafélunch’ (in het Themacafé) al voor de wedstrijd tegen Lokeren uitverkocht waren. Intussen is ook het arrangement ‘Walking Dinner’ volledig uitverkocht: opnieuw een record! Wij mogen zondag in totaal maar liefst 737 eters ontvangen: 470 gasten voor de Footlunch, 134 voor het Walking Dinner en 133 voor de Themacafélunch.

Wij danken al onze gasten, eters en niet-eters, en hopen zondag samen met jullie de reguliere competitie in schoonheid en met het gewenste resultaat af te sluiten. Dank voor jullie steun!

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean