Go back

Dagnieuws 10/03: Beloften vanavond al oog in oog met Standard

Voor de bepalende clash tussen de hoofdmacht van Waasland-Beveren en Standard Luik is het nog een weekje wachten, de beloften van beide teams staan vanavond al tegenover elkaar. Het is de eerste wedstrijd in de terugronde van de A-poule, waarin W-B voorlopig op een vijfde plaats staat (uit acht teams).

De pupillen van coach Tim Bavré proberen tegen Standard weer aan te knopen met een zege na de nederlaag bij Anderlecht, waar W-B geen onaardige beurt maakte. Bavré kan rekenen op de diensten van 9 spelers uit de A-kern: Steppe, Doumbia, Bojovic, Vermeulen, Maric, Godemèche, Luyckx, Maman en Emond. De wedstrijd wordt om 19u30 afgetrapt in het Puyenbekestadion.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean