Go back

Dagnieuws 04/03: Jarige Cale trakteert op taart

Er stonden vandaag, dinsdag 4 maart, twee trainingssessies gepland op de Freethiel. Vanochtend verzamelde de groep aan het terrein naast het stadion voor een eerste veldtraining in de aanloop naar de wedstrijd in en tegen Lokeren. Na het middagmaal werkten de spelers een geïndividualiseerd programma af, met o.a. krachttraining en cardio.

Jonathan Rowell, Ruben Gabriel en Arne Van den Eynde volgden een aangepast revalidatieprogramma, begeleid door de kinés. Hrvoje Cale vierde vandaag zijn negenentwintigste verjaardag. Hij trakteerde zijn collega’s op een stukje taart. Morgen is het trouwens de beurt aan Milos Maric.

Ivan Trickovski, Rami Gershon en Colin Coosemans werden opgevorderd door de nationale ploegen van respectievelijk Macedonië, Israël en de Belgische U21. Trickovski en Gershon spelen woensdag een vriendschappelijke interland, terwijl Coosemans met de nationale beloften tegenover Servië staat in de voorrondes van het EK 2015. In die voorronde is België voorlopig  groepsleider.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean