Go back

Footlunch & Themacafélunch voor W-B – Standard al uitverkocht!

Krijgen we voor onze wedstrijd tegen Standard Luik, op zondag 16 maart (aftrap: 18u00) een vol huis? Het zou zo maar eens kunnen, want de kraker tegen de leider in het klassement kan op heel wat interesse rekenen. Dat blijkt alvast uit de inschrijvingen voor onze cateringformules voor de desbetreffende wedstrijd. Footlunch en Themacafélunch zijn intussen al een paar dagen uitverkocht!

Wil u voor aanvang van de wedstrijd nog genieten van een culinaire maaltijd? Dan kan u nog inschrijven voor onze formule ‘Walking Dinner‘. Meer info kan je hierover terugvinden via volgende link: http://www.waasland-beveren.be/new/vip_arrangement/w-b-standard-luik/

Tickets zijn uiteraard nog beschikbaar voor onze laatste wedstrijd van de reguliere competitie. Maar wie zich wil verzekeren van een goed plekje in het stadion, kunnen wij alvast warm aanbevelen tijdig zijn tickets aan te schaffen. Meer info over ticketprijzen en openingsuren van het secretariaat vind je hier terug: http://www.waasland-beveren.be/new/club/ticketing/

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean