Go back

Geniet van een uitgebreid ‘Walking Dinner’ tijdens W-B – Standard!

Zoals we eerder al meedeelden zijn de cateringformules ‘Footlunch’ en ‘Themacafélunch’ reeds uitverkocht voor de wedstrijd tegen Standard, op zondag 16 maart (18u00). Het duel met de leider in de competitie, tevens de laatste wedstrijd in de reguliere competitie, zal beslissen of W-B Play-off II speelt dan wel Play-off III.

Begrijpelijk dus dat de wedstrijd op heel wat interesse kan rekenen. Wil jij er zondag ook bij zijn en voor, tijdens én na de wedstrijd genieten van een heerlijk, culinair hoogstaand en uitgebreid ‘Walking Dinner‘? Schrijf je dan snel in via het inschrijvingsformulier in deze link: http://www.waasland-beveren.be/new/vip_arrangement/w-b-standard-luik/

Verloop ‘Walking Dinner’ op zondag 16 maart:

  • 17u00 – 18u00: Ontvangst via inkomhal C, hapjes & drankjes. Free drinks.
  • 17u30: Koud buffet
  • 18u00: Start wedstrijd
  • 18u45: Rust. Vervolg koud buffet & soepje
  • 19u45: Einde wedstrijd. Warme schotels & dessert.
  • 21u00: Einde free drinks.

Hopelijk tot dan!

 

Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean