Go back

Dagnieuws 06/03: groepstraining onder stralende zon, Coosemans sluit aan

Een veldtraining onder een stralend zonnetje. Dat stond de spelersgroep donderdagochtend te wachten op de Freethiel. Colin Coosemans, gisterenavond nog op de mat met de nationale beloften, tekende al present voor de groepstraining.

Christian Santos, Alec Luyckx en Brent Van Steelant gingen woensdag met de belofteploeg met 3-0 onderuit bij Anderlecht. Ondanks wat de eindstand doet vermoeden, speelde Waasland-Beveren een aardige partij in het Brusselse. W-B stuitte echter enkele keren op het doelkader en de paars-witte doelman, terwijl RSCA, onder meer via een dubieuze elfmeter, wel tot scoren kwam. Santos en Luyckx hielden het vandaag bij een recuperatietraining. Arne Van den Eynde, Jonathan Rowell en Ruben Gabriel trainden individueel.

Colin Coosemans stond woensdagavond negentig minuten onder de lat bij de Belgische beloften. De nationale U21 verloren hun partij tegen Servië met 0-3. Ook Rami Gershon kon zijn selectie niet verzilveren met een overwinning. Israël verloor met 1-3 van Slovakije. Gershon maakte de wedstrijd vol. Ivan Trickovski won zijn wedstrijd wel. Trickovski speelde 81 minuten met Macedonië tegen Letland (2-1). Zij keren eerstdaags terug naar de club.

 

Tekst & Foto: Ward Callens