Go back

Hrvoje Cale: “De sfeer is altijd goed geweest binnen de groep” (video)

Waasland-Beveren gaat met een mooie 19 op 30 het competitieslot in. Een sterke remonte, waarvoor Hrvoje Cale een duidelijke verklaring heeft. “We zijn beginnen scoren”, knipoogt de linksachter voor de camera van W-Btv. “In het begin speelden we ook niet slecht. Onze organisatie heeft er altijd gestaan, maar nu maken we ook onze kansen af.”

“We halen ook meer uit standaardsituaties zoals corners en vrije trappen”, vervolgt Cale zijn uitleg. “De sfeer is altijd goed geweest binnen de groep. Er wordt veel gelachen. Maar nu spelen we veel rustiger en met vertrouwen.”

Bekijk de volledige aflevering van W-Btv met Hrvoje Cale hieronder. In het video-interview heeft de Kroaat het ook nog over het gelijkspel tegen Zulte Waregem, de prachtgoal van Ivan Trickovski, de nationale ploeg van Kroati√ę en de wedstrijd van zaterdag tegen Lokeren.

 

Tekst: Ward Callens