Go back

Dagnieuws 14/03: Loopwerk voor Gabriel, Godemèche weer bij groep

De spelersgroep kwam vrijdagochtend bijeen voor een veldtraining. De verliezers van de wedstrijdvormen de dag voordien trakteerden na afloop op taart. Arne Van den Eynde en Jonathan Rowell bleven binnen en volgden een individueel programma bij de kinesist. Ruben Gabriel hield het bij loopwerk.

Kenny Steppe trainde vrijdag individueel, maar zal morgen weer aanwezig zijn bij de groepstraining. Nicolas Godemèche sloot vandaag al aan bij de groep en werkte de volledige training mee af. Bob Peeters maakt zaterdagmiddag zijn selectie bekend voor de wedstrijd tegen Standard Luik van zondagavond (18u00).

Ook vandaag werden er nog heel wat tickets verkocht voor onze laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie. Er zijn nog 75 zitplaatsen beschikbaar en ruim 400 staanplaatsen. Zaterdagochtend, tussen 9u00 en 12u00, is er nog voorverkoop in het secretariaat en voor de wedstrijd zelf zullen de loketten geopend zijn, wellicht enkel voor de overgebleven staanplaatsen.

 

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Kevin Reyns