Go back

Happy hour en dj-set voor aanvang van W-B – Standard Luik!

Waasland-Beveren ontvangt op zondag 16 maart de leider in de competitie, Standard Luik. Na de cruciale confrontatie weet W-B of het Play-off II of Play-off III moet spelen. Voor deze spannende ontknoping hopen wij uiteraard weer op de massale steun van onze achterban te mogen rekenen. Daarom organiseren wij voor aanvang van onze laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie een dj-set met happy hour!

Wanneer?

Het happy hour loopt zondag van 16u00 tot 17u00. Elke supporter krijgt twee consumpties voor de prijs van één. Concreet: bij aankoop van elk drankje krijg je er een extra drankbon bij! Die drankbonnen zijn enkel te gebruiken op 16 maart, maar blijven wel heel de avond geldig. De dj-set met DJ Cloudgrinder duurt nog een halfuurtje langer, tot 17u30. Daarna nemen de stadionspeakers het over.

Waar?

De dj-set vindt plaats achter tribune 3, op het parkeerterrein aan het Themacafé (inkom Meerminnendam). Aan de plaatselijke tap en in het Themacafé kan je tijdens het happy hour dranken bestellen. Voor de gelegenheid wordt er een doorgang van tribune 1 naar tribune 3 voorzien (met ticketcontrole). Via het padje achter het doel aan tribune 4 kunnen zo ook onze supporters met een plekje in de hoofdtribune de feestelijkheden aan de overzijde bijwonen.

Iets eten?

Nadat de keel gesmeerd is, kan er wel eens een hongergevoel de kop opsteken. Daarom dat wij tijdens het happy hour tot aan de start van de wedstrijd friet met mayo voorzien aan zeer democratische prijzen, namelijk €1 voor een pakje. Met dank aan RemoFrit, Buikje Vol en De Kroon sauzen.

Waarom?

Na een seizoen met hoogtes en laagtes kan Waasland-Beveren zich zondag verzekeren van een verlengd verblijf in de Pro League. Wij willen onze supporters inspireren om zich nog een keer massaal achter de ploeg te scharen en hen tevens bedanken voor de positieve steun die zij ons al maanden betuigen! Geen betere manier om de reguliere competitie feestelijk af te sluiten en de sfeer erin te krijgen dan met een prikkelende dj-set en happy hour!

 

Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean