Go back

Zitplaatsen uitverkocht, zondag enkel nog verkoop staanplaatsen

Tijdens het laatste voorverkoopmoment voor de wedstrijd tegen Standard Luik zijn alle resterende zitplaatsen in het Freethielstadion uitverkocht. Dat wil zeggen dat er zondag voor de wedstrijd geen zitplaatsen meer te verkrijgen zijn. De loketten aan de ingang via de Lindenlaan (hoofdtribune) blijven dan ook gesloten. Enkel het loket reservaties is geopend.

Het loket aan de Meerminnendam zal vanaf 16u00 wel zijn deuren open doen. Er zijn nog een vierhonderdtal staanplaatsen beschikbaar. Driehonderd kaarten worden voorzien voor +16-jarigen, honderd worden nog te koop aangeboden voor -16-jarigen.

Wij zouden al onze supporters die nog geen ticket hebben voor de wedstrijd warm willen aanbevelen om zondag tijdig naar de Freethiel af te zakken om zo zeker nog een kaartje te kunnen bemachtigen en tegelijkertijd nog mee te genieten van ons happy hour (16u00 – 17u00) en dj set, achter het Themacafé.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean