Go back

Waasland-Beveren – Lierse: 1 gratis ticket voor iedereen!*

Beste supporters

De kerstperiode komt eraan, de tijd van het jaar bij uitstek om samen te zijn. Bij Waasland-Beveren willen wij daar alvast ons steentje aan bijdragen. Voor de competitiewedstrijd tegen Lierse, onze laatste thuiswedstrijd van het jaar op zaterdag 21 december (aftrap: 20u00), levert elk abonnement en elk aangekocht ticket een extra gratis toegangsticket op! Op die manier kunnen we zo veel mogelijk supporters samen brengen in de Freethiel voor dit belangrijke duel.

Elke abonnementhouder van Waasland-Beveren mag op vertoon van zijn/haar abonnement één gratis ticket komen afhalen aan het secretariaat voor het vak dat staat aangegeven op zijn/haar abonnement. Dat is echter niet alles, ook elk aangekocht toegangsticket voor de wedstrijd tegen Lierse geeft recht op een extra toegangskaart! Met andere woorden: 1 ticket kopen = 1 ticket gratis (ook hier voor hetzelfde vak als het aangekochte ticket)! Let op: om praktische redenen is deze actie enkel geldig in voorverkoop, van donderdag 12 december tot zaterdag 21 december (12u00).

Wij danken jullie voor jullie blijvende steun en hopen jullie spoedig weer te mogen verwelkomen in het Freethielstadion!

 

* Elk aangekocht ticket voor de wedstrijd Waasland-Beveren – Lierse (21/12/2013) levert een extra, gratis ticket op voor hetzelfde vak. Elke abonnee krijgt op vertoon van zijn/haar abonnement aan het secretariaat een extra toegangsticket voor de wedstrijd Waasland-Beveren – Lierse (21/12/2013) en dit voor hetzelfde vak als aangeduid op het abonnement. Opgelet: bij zitplaatsen kunnen we niet garanderen dat het zitje naast de abonnementhouder beschikbaar is. Enkel betalende abonnementen geven recht op een gratis wedstrijdticket, een kinderabonnement geeft enkel recht op een extra ticket voor de desbetreffende leeftijdsgroep. Actie enkel geldig in voorverkoop, van do. 12 december t.e.m. zat. 21 december (12u00).