Go back

Dagnieuws 13/12: wedstrijdkern voor verplaatsing naar Mechelen

Bob Peeters heeft vrijdag na de ochtendtraining zijn selectie voor de wedstrijd tegen KV Mechelen (zat. 14/12, 20u00) bekend gemaakt. Cédric D’Ulivo en Jorn Vermeulen sloten deze week weer aan bij de groepstrainingen en behoren tot de wedstrijdkern. Jonathan Rowell, die gisteren uitviel met hinder aan de adductoren, moet de wedstrijd aan zich voorbij laten gaan. Ook voor Fayçal Lebbihi, Renaud Emond en René Sterckx komt het duel met Malinwa te vroeg.

De kern van Waasland-Beveren voor de wedstrijd bij KV Mechelen bestaat uit volgende 20 spelers (in numerieke volgorde): Cale, Doumbia, Bojovic, Belhocine, Trickovski, Henkens, Veselinovic, Maric, Sibum, Godemèche, Steppe, D’Ulivo, Blondelle, Vermeulen, Coosemans, Van den Eynde, Luyckx, Demjan, Maman en Van Steelant.

Geblesseerd: Santos, Oumarou, Rowell, Emond, Lebbihi, Sterckx, Gershon

Geschorst: /

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet